Om våra kurser

Passionen för vattnet och crawl. Aqua Wellness kom till eftersom något liknande inte fanns. En möjlighet att lära sig vuxencrawl av tränare som både simmat mycket och tränat andra. Vår erfarenhet sträcker sig över ett 20-tal år och våra instruktörer har varit tävlingssimmare på elitnivå. Vi har crawlat från barnsben. Och vi lär ut det som fungerar. Men kunskap om hur människor utvecklas, lär sig och finner motivation är precis lika viktigt för oss som simteknik och anatomi. Våra simmare resultat får tala för sig själva, se crawlkurserbloggen hemsida. Den innehåller så många framstående placeringar att vi nog kan påstå att vi just nu är Sveriges bästa ”simklubb” för Swimrunners och Triatleter.

Våra kurser har träning en gång i veckanVi siktar på en social och rolig resa där du kommer att ha kul i vattnet och samtidigt träffa flera nya kamrater. Vårt kursutbud hittar du i vår shop.  Välj den kurs som passar dig bäst och klicka dig vidare.

Du får en bokningsbekräftelse och ett kvitto.
Du får en bokningsbekräftelse från Crawlkurser och ett kvitto från Payson. När vi fått din betalning är din plats bekräftad. Det finns ett begränsat antal platser som fylls snabbt. Priset du betalar är för kursavgiften. Entréavgift till badanläggning tillkommer i Valhallabadet. Det går att lösa rabattkort. På kvällskurserna i Askim´s simhall ingår entréavgiften. Notera om du betalar via direktbetalning dvs insättning på vårt konto direkt, får du inget kvitto. Ditt kvitto blir då din egen betalning. Vi har tyvärr ingen möjlighet att skriva ut enskilda kvitton.

Våra vuxencrawlkurser är på olika nivåer.
De sträcker sig från nybörjare till avancerad. Våra kurser är utformade efter den nivå du befinner dig på. Nytt till hösten är att du kan börja träna crawl med oss. Ett, två eller tre pass i veckan. Du väljer själv.

Företag.
Vi kan faktura ditt företag kursavgiften. Vill du att vi skall göra ett speciellt upplägg för just ditt företag? Crawl med lunch, frukostcrawl eller weekend crawl. Kontakta oss så kommer vi med förslag.

Hur anmäler man sig?
Du anmäler dig i vår shop. I shopen kommer du både kunna köpa crawlkurser och crawlprodukter. Klicka på knappen för att komma till vårt anmälningssystem.

Anmäl dig

Vid kursstart gäller följande.
Till våra kvällskurser på Valhallbadet behöver du köpa entré innan badet stänger. Valhallabadets kassa stänger kl 20.00. Kom därför i god tid innan. Bäst är om du köper ett 10-kort. Information och priser hittar du på Valhallabadets hemsida. Till våra övriga kurser i Valhallabadet och i Askims simhall går det bra att lösa entré när du kommer. Information och priser för Askims simhall hittar du här På våra kvällskurser i Askim´s Simhall ingår entréavgiften. Vi träffas alltid 15 min innan kursstart.

Flexibelt kursprogram.
Reser du mycket eller blir du sjuk kan ta ta igen detta nästa vecka eller träna 2 gånger istället. Hos oss har du en träningstid som du är anmäld till. Vill du byta dag går detta bra.

Du får låna crawlutrustning. Din personliga utrustning går att köpa av oss direkt.
Tag med vattenflaska, simglasögon och badmössa. Har du inte detta så finns det två utrustningspaket. Köper du paketen har du 30% rabatt på ord. priser. Paketen ligger inlagda som alternativ när du bokar dina crawlkurser. Beställ varorna – så tar vi med det till din kursstart. Under kursen kommer du att få låna utrustning av oss. Crawlfenor, crawlplatta osv.

Du hör oss när du simmar.
På flera av lektionerna använder vi AquaTalk. Med AquaTalk kan du höra vad vi säger när du simmar. Du får instruktionen direkt och slipper vänta tills du kommer fram till kanten. En effektiv och rolig inlärningsmetod!

Villkor.
Anmälan är bindande. Genom att du gör en anmälan hos oss accepterar du också de villkor och regler som Crawlkurser/Aqua Wellness AB har på crawlkurser.com och tillhörande undersidor. Reservation för ändrat utbud och prisförändringar. Bank-Giro till Aqua Wellness är 197-4021. Swish till crawlkurser.com 1231709211

Välkomna till Crawlkurser!