Coronaviruset

KĂ€ra kunder 💞
Efter den svarta torsdagen i veckan blev klart att vi i Sverige ocksÄ har drabbats av Coronaviruset. Flera stora företag och trÀningsanlÀggningar har stÀngt.
Vi pÄ Crawlkurser.com har i helgen tagit beslutet att ha stÀngt frÄn mÄndag 16/3 till fredag 20/3. (Kursplanen flyttas fram en vecka)
SkÀlet till vÄr stÀngning Àr att mÄnga har hört av sig med frÄgor rörande trÀning i simhallar. Eftersom det inte kommit nÄgot officiellt besked frÄn Göteborgs Stad eller Mölndals kommun vad som gÀller för deras anlÀggningar stÀnger vi en vecka i förbyggande syfte. Vi hoppas att den kommande veckan ger oss besked och klarhet i hur vi skall hantera frÄgor kring Corona, samt hur vi sjÀlva skall agera.
Som ni sÀkert vet sÄ har vi i vÄr bransch och mÄnga andra smÄföretag det vÀldigt tufft just nu. Vi har lÄga marginaler och dÀrmed svÄrt att överleva om Coronakrisen hÄller i sig nÄgon lÀngre tid.
Vi vill dÀrför be er om att fortsÀtta köpa varor och tjÀnster hos dina lokala företag, det Àr det enda sÀttet att ha dem kvar till hösten!

Efter fredagen den 20/3 gÀller följande:
Vi önskar att alla gÀster med förkylningssymtom undviker att komma till vÄra trÀningspass. 
Alla som mÄr bra och Àr sugna pÄ trÀning Àr fortsatt varmt vÀlkomna precis som vanligt.
Vi har utökat vÄra hygienrutiner för att sÀkerstÀlla miljön för er, och för oss.
Vi tackar alla pĂ„ förhand och önskar att vi tillsammans ska bli bĂ„de starka och solidariska 🌞😇

 

Göteborg 16/3 2020

Med vÀnlig hÀlsning, 

Peter Ahlberg
Coach
0705-113285