ETT EFTERLÄNGTAT BESKED – VI ÖPPNAR UPP VÅRA CRAWLKURSER 👍 👍

DEN 7 JUNI STARTAR VÅR FÖRSTA KURS SEDAN NOVEMBER.

Vi är så glada att kunna berätta att vi till slut kan börja med det som vi längtat efter så länge. Den 7 juni startar vi våra kurser, nu i anrika Lundbybadets utomhusfemtia.

KURSER PÅ FLERA PLATSER.

Flera nyheter. Under sommaren finns vi på Lundbybadet, Marstrand och Askimsbadet. På schemat finns vanliga crawlkurser, Drop-In, Havssim. I juni kommer Swimrun och Crawlsafari.

Du hittar information om
Marstrandkurser här 
Lundbybadets kurser här 
Havssimkurser här

KURSER UTOMHUS FÖLJER FHM:S REKOMMENDATIONER.

Kurserna kommer arrangeras och följa rekommendationerna från FHM. FHM tillåter träning utomhus, dock ibland med vissa begränsningar för antal deltagare.

BYT DIN KURS TILL EN SOM DU VILL HA.

Pandemin har stängt flera företag, även vårt. Flera av er har inte kunnat träna och crawla på de kurser som ni bokat. Vi väljer nu att ”lösa” in dessa kurser, så du kan boka en ny istället.

1. Förutsättningen är att du har en kurs som är betald och bokad.
2. Du använder koden PT2NP656 som ger dig rätten att köpa en kurs för ungefär samma värde (vi kommer inte kontrollera alla som köper) som du köpt tidigare. Koden använder du i vår shop, Rabattkoden drar av det belopp som den nya kursen kostar.
3. I din nya order måste du meddela oss vilken produkt/order som skall avbokas, görs inte detta kommer inte den nya ordern att accepteras
4. Erbjudandet är personligt och kan inte överlåtas, och gäller till och med 2021-05-31.

BOKA SOMMARENS KURSER
BOKA SOMMARENS DROP-IN & PT-PASS