Besked från IOFF: De särskilda rekommendationerna i Västra Götaland förlängs till den 1 april.

Den 4 februari meddelade regeringen, som en utökning av tidigare beslut från 21 januari gällande barn födda 2005 och senare, att även idrotts- och fritidsaktiviteter för barn och ungdomar födda 2002 och senare ska kunna hålla öppet.

IOFF som driver simhallarna I Göteborg valde då att aktiviteter för personer födda tidigare än 2002 skulle vara stängda. Nu har IOFF meddelat att man kommer fortsätta att ha stängt för dessa fram till den 1 april. Därefter kommer nytt besked.

KURSSTARTEN DEN 15 MARS FLYTTAS.

De kommunala simhallarna i Göteborg kommer för närvarande inte öppnas för bokad verksamhet förrän de öppnas för allmänheten. Detta innebär att kursstarten den 15 mars flyttas fram tills IOFF öppnar upp simhallarna för bokad verksamhet.

KURSER UTOMHUS – KURSSTART.

I slutet av mars lägger vi ut våra kurser för utomhusträning. Det blir flera nyheter. Crawlsafari, Havssim, Bassängsim (utomhus). Kurserna kommer arrangeras och följa rekommendationerna från FHM och bli av eftersom FHM tillåter träning utomhus. Mer information kommer när anmälan öppnas i slutet av mars.

VI TACKAR FÖR ERT STÖD OCH FÖRSTÅELSE.

Pandemin har stängt flera företag och vi längtar efter att öppna våra inomhuskurser. Vi kan bara hoppas att smittspridningen av covid-19 går ner i Göteborg och att vaccinet gör sin verkan, snabbt. Så fort vi får information om när vi får öppna hör vi av oss.

Vi hoppas på din förståelse och att du orkar hålla ut lite till…

Smittspridningen av covid-19 är fortsatt hög i Göteborg. Följ därför regionens särskilda rekommendationer och Folkhälsomyndighetens allmänna föreskrifter och råd!